Over ons

Wij zijn MPT Metaal. Een vakkundig, persoonlijk en betrouwbaar metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Zutphen. .

Wie?

Wij zijn MPT Metaal. Een vakkundig, persoonlijk en betrouwbaar metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Zutphen. Wij zijn toeleverancier voor de metaalbranche, machinebouw, bouwwereld, architectenwereld, reclamemakers, de kunstwereld en andere B2B bedrijven. Het werken met metaal is voor ons en al onze gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers een grote passie. Wij beschikken ook over onze eigen vakkundige monteurs die wij inzetten voor montageklussen.

Wat?

Voor ons is geen wens betreft het bewerken van metaalsoorten te gek of onmogelijk. Wij gaan graag iedere uitdaging aan. Door onze jarenlange ervaring in de metaalbranche hebben wij ons gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Wij werken met de nieuwste technieken en machines zoals het 3D SolidWorks en het 2D AutoCAD systeem. Hiermee ontwerpen en tekenen wij ieder product of projectidee. Wij maken gebruik van technieken zoals, lasersnijden, buislaseren, laserlassen, TIG-lassen, MIG/MAG-lassen, puntlassen en waterstraalsnijden. Ook zijn wij er voor het ontbraamen, kanten knippen, verzinken en poedercoaten van producten.

Wij van MPT Metaal bieden u niet alleen metaalbewerkingsdiensten maar ook een uitstekende service. Bij ons is de klant de belangrijkste factor in het productieproces. Daarom houden wij de lijn met de klant graag kort en streven wij naar persoonlijk contact. Wij ontzorgen onze klanten door totaalproducten na realisatie binnen 24 uur gratis af te leveren. Wij zijn altijd 6 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar en ook spoedorders gaan wij niet uit de weg. Heeft u een spoedorder? Dan heeft u uw product meestal dezelfde dag al in huis. Wij werken snel, effectief, maar ook altijd heel nauwkeurig. Wij gaan namelijk wel altijd voor het afleveren van producten van kwaliteit.

bedrijven. Het werken met metaal is voor ons en al onze gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers een grote passie. Wij beschikken ook over onze eigen vakkundige monteurs die wij inzetten voor montageklussen.

Waar?

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar al onze ontwerpen tot leven komen en veranderen in kwalitatieve eindproducten. In onze werkplaats worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd.

  • Assembleren;
  • Lassen van metaal, RvS, aluminium;
  • Hekwerken construeren en onderhouden;
  • Bouwen van keukens voor de horeca;
  • Tuinmeubelen, RvS trappen en bordessen construeren;
  • Leuningen maken van RvS en staal;
  • Het ontwerpen en ontwikkelen van producten;
  • Onderhouden en revisie van machines;
  • Waterstraalsnijden;
  • Slijpen.