Plaat- en buis snijden

Eén van onze specialiteiten is het op maat lasersnijden van platen en buizen. Hiervoor maken wij gebruik van een 3D SolidWorks software.

Plaat- en buis snijden

Eén van onze specialiteiten is het op maat lasersnijden van platen en buizen. Hiervoor maken wij gebruik van een 3D SolidWorks software. Met dit systeem is het mogelijk om nieuwe verbindingen te ontwerpen en ook het snijden van andere vormen of uitsparingen is mogelijk. Wij kunnen metalen platen en buizen snijden van aluminium, staal en RvS. Metalen platen kunnen tot wel 3 bij 1.5 meter gesneden worden en bij buizen kan dit tot wel 6 meter, hierbij is ook graveren mogelijk.

U kunt ervoor kiezen om uw eigen materialen te laten snijden, maar wij hebben ook een grote voorraad van materialen waar u uit kunt kiezen. Dankzij deze ruime voorraad kunnen wij gelijk met uw order aan de slag. Vaak dezelfde dag nog! Ons opslagsysteem zorgt ervoor dat wij restanten zo optimaal mogelijk kunnen hergebruiken. Op deze manier verminderen wij de hoeveelheid afval en blijven ook bij kleine series de kosten voor het plaat of buislaser snijden laag.

Of u nu lasersnijwerk van aluminium, staal of RvS bestelt, uw bestelde producten zijn snel bij u in huis. Na de eindcontrole kunt u binnen 48 uur beschikken over uw plaat- of buislasersnijwerk. Als u uw producten nog wilt laten nabewerken heeft u met 5 werkdagen uw bestelling in huis. Ook voor spoedorders bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken dit moeiteloos, snel en efficiënt met behoud van de kwaliteit. Wilt u graag meer weten over het plaat- en buislasersnijden van metaal en de mogelijkheden hierin? Neem dan contact met ons op en wij bespreken samen met u uw wensen en de mogelijkheden. U kunt ook altijd bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

MPT Metaal: e-mail: info@mptmetaal.nl telefoonnummer:
+ 31 575743295

Teun ten Have: e-mail: teun@mptmetaal.nl telefoonnummer:
+ 316 42972211

Jeffrey Nikkels: e-mail jeffrey@mptmetaal.nl telefoonnummer:
+ 316 41545497

 

Waterstraalsnijden

Het snijden van vele verschillende soorten materialen tot 150mm dik.

Klik hier voor meer informatie.

 
Screenshot_20190221-145033_Video-Player-768x767
laser-3

Lasersnijden

Op snelle en efficiënte manier plaatmateriaal snijden.

Klik hier voor meer informatie.

 

Buislaser

Met onze buislaser kunnen wij op snelle en precieze manier ingewikkelde figuren snijden uit buizen en kokers.

Klik hier voor meer informatie.

The,Cnc,Fiber,Laser,Cutting,Machine,Cutting,The,Stainless,Tube,pipe