Contact

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of over onze producten? Wij en onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

Contactverloop met klant en product

Wij geven u graag een inkijkje in onze werkwijze en de contactmomenten met de klant.

  • Klant en vertrouwen: Na een positief contact met u als toekomstige of bestaande klant gaan wij als organisatie direct voor u aan de slag zodra uw aanvraag binnen is. Dit houdt in dat onze medewerkers u zo snel mogelijk van deskundige informatie en een bijpassende offerte voorzien en zij zijn er ook om eventuele vragen te beantwoorden.

  • Ontwerp en tekenwerk: Na de bevestiging van uw opdracht en na ontvangst of goedkeuring van de definitieve ontwerpen en tekeningen starten wij het werk in onze systemen op.

  • Productie en conservering: Uw product wordt voor 80% in eigen beheer vervaardigd. Wij zorgen voor een hoogwaardig en strak eindproduct. Conservering wordt na productie uitgevoerd door vaste betrouwbare relaties. Dit gaat om het verzinken, coaten of anodiseren van uw product.

  • Montage: De voorbereidingen voor de montage starten vanaf het moment van het definitieve ontwerp en tekenwerk. Onze projectmanager neemt contact met u op om de definitieve montage planning in te vullen. Onze montage ploegen worden begeleid door een vaste hoofdmonteur. Calamiteiten tijdens de montage worden

Direct contact

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of over onze producten? Wij en onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen. Heeft u op onze website een project gezien dat u graag zelf ook zou willen laten uitvoeren of heeft u juist een ander idee? Wij bekijken en bespreken samen met u de mogelijkheden en bieden u daarna een offerte op maat aan.

MPT Metaal: e-mail: info@mptmetaal.nl telefoonnummer:
+31 575847547

Teun ten Have: e-mail: teun@mptmetaal.nl telefoonnummer:
+ 316 42972211

MPT Metaal

+31 642972211
Info@mptmetaal.nl

Teun ten Have

+31 642972211
teun@mptmetaal.nl

Gerard Schepers

+31 618565999
gerard@mptmetaal.nl